Over ons…

Welkom op onze pagina, wij zijn de zaakvoerders Marjolein Deryckere en Kevin Deblander van buurtwinkel ’t Spendiege te Roesbrugge Haringe.  In 2017 werden we officieel eigenaar van ’t Spendiege. Voor we naar Roesbrugge kwamen woonden we in Moorslede.  

Marjolein werkte in een slagerij en Kevin in een veevoerderbedrijf. Het was was voor ons een bewust keuze om een buurtwinkel te openen. De locatie was voor ons echter niet zo belangrijk. 

De opstart van onze buurtwinkel was voor ons , 4 jaar geleden, niet echt makkelijk. Er waren aardig wat onvoorziene kosten en hier een daar wat tegenslag. Het is tot op vandaag nog constant zoeken en bezig blijven om onze droom uit te werken.  Veel mensen hebben onze winkel ontdekt tijdens de coronacrisis.  In 2020 zochten we noodgedwongen wegens gezondheidsproblemen een overnemer, maar deze vonden we niet. Toen namen we de beslissing om door te zetten  en daar hebben we absoluut geen spijt van.  

Het kwaliteitslabel “100% West-Vlaams” hebben we sinds kort op zak. Het aanbieden van lokale producten is nieuw, maar kent sinds de start een groot succes.  Onze motivatie staat op 100% , we hopen dan ook jullie binnenkort te kunnen ontvangen in onze buurtwinkel, 

Tot dan, 

Marjolein en Kevin

Spendiege Roesbrugge Buurtwinkel
Bruutwinkel 't spendiege